Dorim să vă anunțăm că SLIMMY MINI funcționează ca de obicei Comanda este livrată de obicei în 2-4 zile lucrătoare (Luni - Vineri) Plată sigură la curier în numerar la livrare

Termeni și condiții

Condiții comerciale referitoare la SLIMMY MINICum să cumpărați articole de la SLIMMY MINI:

Trebuie să aveți minim 18 ani pentru a achiziționa produse la SLIMMY MINI sau să aveți aprobarea părinților dumneavoastră.

Dacă aveți întrebări despre produsele pe care le vindem pe SLIMMY MINI, ne puteți contacta oricând. După ce ați găsit articolele pe care doriți să le achiziționați și le-ați adăugat în coșul de cumpărături, vi se va solicita să acceptați condițiile noastre comerciale. Asigurați-vă că toate informațiile dumneavoastră sunt corecte și confirmați apoi achiziția.

Toate prețurile includ TVA.

Toate contractele vor fi încheiate în limba română. Veți primi o confirmare a comenzii după ce ați finalizat comanda.Politica privind datele personale:


Pentru a face cumpărături la SLIMMY MINI, trebuie să ne furnizați următoarele informații:

·      numele

·      adresa

·      numărul de telefon

·      adresa de e-mail

Avem nevoie de aceste informații pentru a vă procesa comanda și pentru a v-o livra.

Informațiile personale vor fi înregistrate la SLIMMY MINI și vor fi păstrate timp de cinci ani, înainte de a fi șterse. Adunăm informații personale exclusiv cu aprobarea dumneavoastră. SLIMMY MINI este responsabil pentru date și are acces la informațiile înregistrate despre dumneavoastră.

Informațiile acordate SLIMMY MINI nu vor fi gestionate sau comercializate părților terțe și informațiile personale confidențiale nu vor fi înregistrate. Aveți întotdeauna dreptul să inspectați informațiile pe care le-am înregistrat despre dumneavoastră. Acest drept are la bază legea privind confidențialitatea.În cazul în care vă confruntați cu dificultăți în cadrul procesului de achiziție, livrare sau plată, vă rugăm să luați imediat legătura cu serviciul nostru de asistență pentru clienți, scriindu-ne un e-mail la info@slimmymini.ro. Vă asigurăm că vom depune toate eforturile necesare pentru a soluționa problema într-un mod acceptabil pentru ambele părți. Dacă soluționarea acestei probleme este imposibilă, aveți în orice moment posibilitatea de a înainta o solicitare pe platforma EGS.

Loading...